Als je een leuk en origineel cadeau wilt dan zijn deze twee opties zeker een leuk idee om te geven aan je beste vriendin of misschien wel vriend. Bij deze geen aanrader om aan je oma of moeder te geven, velen luiden dat dat geen succes is. Maar het is zeker dat je beste vriendin een vibrator met app zeker kan waarderen. Daarnaast is een mega masturbator een grappig cadeau om te geven als je de humor er wilt inhouden. Zeker weten dat die in de toekomst zeker gaat worden gebruikt. 

Speeltjes en standjes

Om plezier in de kamer te behouden is het vaak niet verkeerd om toch even te kijken naar wat de beste opties zijn om je vriend of vriendin nog dat beetje extra plezier te geven. Het is namelijk zo dat er vele zijn die toch niet ge├»nteresseerd zijn in alleen maar seks en bepaalde standjes. Een vibrator met app is dan een leuke toevoeging in de kamer. Het maakt het niet alleen een genot maar het is ook lekker speels. Wil je toch voor een wat grotere optie gaan? Dan is een mega masturbator ook een optie. 

Communicatie 

Door de verschillende soorten speeltjes die je kan krijgen is de keuze vaak reuze. En daarom ook zo moeilijk. Het is namelijk zo dat je soms niet weet wat jij of je partner fijn vind. Communiceer daarom altijd goed in wat hij of zij fijn vindt en blijf verschillende speeltjes uittesten zoals een mega masturbator of een vibrator met app. Vind je hem niet fijn? Door naar de volgende! Experimenteren is belangrijk. Vooral in de kamer. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties die je kan gebruiken. Het opzoeken van verschillende standjes kan vaak ook al een hele toevoeging zijn. Kies en geniet. 

Categorie├źn: erotiek