Bent u van plan om uw huis te renoveren of wilt u een nieuw huis bouwen? Zoekt u een betrouwbare aannemer die het project van begin tot eind kan begeleiden? Zoek dan niet verder, want u bent bij Philippo aan het juiste adres! Philippo is uw specialistische aannemer in Noordwijk en Katwijk, met jarenlange ervaring en een grote tevreden klantenkring. In deze blog gaan we dieper in op wat Philippo voor u kan betekenen en waarom wij de beste aannemer zijn in de regio.

phillipo-living

Waarom Philippo?

Wanneer u kiest voor Philippo als uw aannemer in Katwijk, kiest u voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wij bieden alles wat u nodig heeft om uw droomhuis te realiseren: van advies en ontwerp tot aan de realisatie van uw project. Wij begrijpen hoe belangrijk een huis is voor onze klanten en streven daarom altijd naar het beste resultaat. Daarom werken wij samen met een team van ervaren professionals die weten wat er nodig is om uw project tot een succes te maken.

Ontwerp en planning

Het begint allemaal met een idee. Het is daarom belangrijk dat u een aannemer heeft die u kan adviseren in het ontwerp- en planningsproces. Bij Philippo denken we graag met u mee. Ons team biedt al het nodige advies over het ontwerp, de materialen en de bouwtechnieken die nodig zijn om uw project tot een succes te maken. Onze aannemers in Noordwijk en Katwijk werken nauw samen met u om uw droomhuis te realiseren en zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Verbouwen en renoveren

Naast nieuwbouwprojecten bieden wij ook verbouwingen en renovaties aan. We werken met zorg en aandacht aan uw project, of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing. Als aannemer in Noordwijk en Katwijk hebben we meerdere renovatie- en verbouwprojecten gedaan en hebben we de ervaring die nodig is om elk project tot een succes te maken. We garanderen kwaliteit in ons werk en streven er altijd naar om binnen het gestelde tijdsbestek te blijven.

Gezinsbedrijf

Philippo is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is als aannemer in Noordwijk en Katwijk, en de omgeving. Onze klantenkring breidt zich nog steeds uit, omdat we ons op unieke wijze onderscheiden van de rest. Door met ons samen te werken, kiest u voor een persoonlijk, vriendelijk en betrokken bedrijf. Wij zetten ons elke dag in om uw project als een gezamenlijke samenwerking te zien. We zijn trots op onze bedrijfswaarden en onze naam is synoniem geworden voor kwaliteit, klantenservice en professionaliteit.

U heeft nu een goede indruk gekregen van Philippo, de aannemer in Noordwijk en Katwijk. Wij geloven in kwaliteit, persoonlijke aanpak en goede communicatie. Maak een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zullen u graag ontvangen in onze showroom en werkplaats om alles te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Met Philippo kiest u voor de beste aannemer in Noordwijk en Katwijk, en wij kijken uit naar uw project!

Categorie├źn: wonen