Den Haag staat wereldwijd bekend om zijn cultuur, kunst en geschiedenis. Maar wist je dat het ook de thuisbasis is van een van de beste metaalrecyclingbedrijven die er zijn? Welkom bij Krommenhoek Metals!

Bij Krommenhoek Metals geloven we dat elk stuk metaal een doel heeft. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat metalen op verantwoorde en ethische wijze worden gerecycled, waarbij we het milieu helpen door afval te verminderen. Of je nu op zoek bent naar schroot voor een aankomend project of oud schroot van je bedrijf of huis wilt doneren, wij hebben wat je nodig hebt!

recycleplaats den haag

Wat we doen bij Krommenhoek Metals

In onze recycle plaats in Den Haag verwerken we alle soorten schroot – koper, aluminium, staal en meer. We sorteren alles om alle gevaarlijke materialen eruit te halen en recyclen dan wat herbruikbaar is. Onze faciliteit is uitgerust met speciale machines waarmee we snel grote hoeveelheden schroot effici├źnt kunnen verwerken. Plus ons team van getrainde professionals is er om ervoor te zorgen dat alles soepel en veilig verloopt.

We bieden ook een verscheidenheid aan diensten voor bedrijven en particulieren die hun schroot veilig en verantwoord willen afvoeren. Voor bedrijven bieden we ophaaldiensten in bulk en sorteeroplossingen ter plaatse. En als je een manier zoekt om thuis van je ongewenste schroot af te komen, bieden we ophaaldiensten in de hele regio Den Haag, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het zelf sjouwen van alles!

Onze inzet voor duurzaamheid houdt daar ook niet op – we werken samen met plaatselijke liefdadigheidsinstellingen en organisaties zoals het Leger des Heils en Habitat for Humanity, zodat alle bruikbare spullen gedoneerd kunnen worden in plaats van gerecycled, wanneer dat mogelijk is.  Het is onze manier om iets terug te doen en tegelijkertijd te helpen het afval in onze gemeenschap te verminderen!

Bij Krommenhoek Metals begrijpen we hoe belangrijk het is om voor onze planeet te zorgen door verantwoord metalen te recyclen waar mogelijk – of het nu van bedrijven of particulieren is die materiaal doneren of van onze eigen verwerkingsdiensten. Daarom streven we er elke dag naar ons steentje bij te dragen aan een groener Den Haag door hoogwaardige recyclingdiensten aan te bieden aan iedereen die dat nodig heeft! Dus als je in de buurt bent en hulp nodig hebt met je schroot, kom dan vandaag nog langs – laat ons je zien hoe gemakkelijk het kan zijn met Krommenhoek Metals!