Als je een statement wilt maken in je huis, is er geen betere manier om dat te doen dan met wat neonverlichting. Neon voegt een unieke, moderne toets toe die elke kamer een extra dimensie kan geven. Niet alleen is het opvallend en esthetisch aantrekkelijk, maar het voegt ook een extra laag sfeer en uitstraling toe aan de kamer. Hier volgen enkele tips om neonverlichting in je interieur te verwerken.

The Neon Company

Kies je kleurenpalet verstandig

Voordat je begint met het uitzoeken van je neonverlichting is het belangrijk om na te denken over het kleurenpalet dat je wilt voor de specifieke kamer die je inricht. Wil je iets helder en levendigs? Of heb je liever iets subtielers en gedempt? De kleuren van je neonlichten moeten het bestaande kleurenschema in de kamer aanvullen; zo niet, dan kunnen ze onhandig botsen en elke kans op het creëren van de look waar je voor ging verpesten.

Je brandpunt

Als je neon laat maken, is het belangrijk te bedenken waar je dit centrale punt in de kamer wilt plaatsen. Wordt het opgehangen als muurkunst? Of wil je het boven of onder een meubelstuk zoals een bank of bed? Je wilt dat de ogen van mensen meteen naar dit middelpunt worden getrokken als ze de kamer binnenkomen, dus kies verstandig waar dit stuk komt te hangen!

Verlichtingseffecten

Neonverlichting kan zulke interessante effecten creëren, afhankelijk van hoe het in de ruimte wordt gebruikt. Als je bijvoorbeeld meerdere stukken van verschillend gekleurde verlichting bij elkaar hangt, kun je een ombre-effect creëren dat er prachtig uitziet en toch bij de door jou gekozen esthetiek past. Je kunt ook verschillende kleuren met elkaar combineren of ze over de kamer verspreiden voor nog interessantere effecten! Elke optie heeft zijn eigen unieke gevoel, dus experimenteer tot je er een vindt die het beste werkt voor jouw ruimte!

Neonverlichting is een geweldige manier om persoonlijkheid en flair toe te voegen aan elke kamer in je huis. Het creëert een opvallend middelpunt dat de aandacht trekt van iedereen die de ruimte binnenkomt. Of je nu kiest voor een enkele lamp of voor meerdere kleuren verspreid over de kamer, deze opties zullen je interieur op een spannende nieuwe manier doen uitkomen! Aarzel dus niet – voeg vandaag nog neonverlichting toe en maak een statement!