Misschien heb je de afgelopen tijd wel veel geklust en zien je handen er niet meer zo mooi uit. Afgebroken nagels en droge handen zijn verleden tijd na een bezoek aan Amstelveen nagelstudio. Wanneer je een bezoek hebt gebracht aan de studio hoef jij je niet meer druk te maken om jouw handen en nagels. Ze zien er namelijk mooier en meer verzorgd  uit dan ooit! Maak daarom snel een afspraak bij een van de vele salons en wie weet loop jij binnenkort ook weer met mooie verzorgde nagels, met een mooie kleur erop, rond! 

Amstelveen nagelstudio

Wat zijn de opties als ik mijn nagels wil laten doen? 

Naast het ‘gewoon’ lakken van je nagels kun je bij nagelsalons zoals amstelveen nagelstudio vaak ook terecht voor andere behandelingen. Zo kun je ook kiezen om acryl nagels te laten plaatsen of kun je kiezen voor een gel laque. Ook wanneer je nagels zijn uitgegroeid kun je kiezen voor een behandeling waarbij de nagels worden opgevuld. Zo hoef je niet te betalen voor een compleet nieuwe set nagels. Dit kan je erg veel geld schelen. Overleg wel met de nagelstyliste wat het beste is voor jou nagels. Zij hebben er genoeg verstand van om jou wat tips te geven! 

Kan ik behandelingen combineren? 

Bij vele nagelsalons, dus ook bij amstelveen nagelstudio, is het vaak mogelijk om behandelingen te combineren. Zo kun je vaak een manicure boeken en daarna aansluitend een behandeling voor een nieuwe lak op je nagels. Ook kun je bij sommige salons ervoor kiezen om een aantal nagels op te vullen, en om andere nagels weer helemaal opnieuw te laten plaatsen. Overleg wel eerst even met de nagelstyliste wat je wilt, zo weet je zeker dat hij of zij genoeg tijd heeft om jouw nagels te doen! 

Categorieën: Manicure